Over ons

Stukadoorsbedrijf Van Der Donk uit Schijndel

Stukadoorsbedrijf Van Der Donk V.O.F. uit Schijndel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, door goed opgeleide, geschoolde en gemotiveerde stukadoors kunnen wij die kwaliteit ook bieden.

Wij zijn tevens een SBB erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Nieuw aanstormend talend wordt door onze leermeesters opgeleid tot goede en vakbekwame stukadoors. Schilderscool Den Bosch is een opleidingscentrum voor stukadoors en schilders.

Eigenaars van Stukadoorsbedrijf Van Der Donk V.O.F. uit Schijndel zijn Paul en Patrick van der Donk welke voor vragen of een offerte te bereiken zijn op telefoonnummer 06 - 1089 2076. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@vd-donk.nl 

Image

KOMO, KIWA, SGG en VCA gecertificeerd en aangesloten bij de NOA

Image

Ook zijn al onze stukadoors VCA gecertificeerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de werkomstandigheden, veiligheid op de bouwplaats staat immers voorop! 

Wij zijn ook aangesloten bij de NOA, dit is een ondernemersvereninging voor afbouwbedrijven. Tevens via Stichting Garantiefonds Gevelsystemen SGG in Vught aangesloten voor buitenisolatie zodat u 10 jaar garantie via het garantiefonds krijgt. Komo gecertificeerd op buitengevelisolatie.

Stukadoorsbedrijf Van Der Donk zoekt gekwalificeerd personeel

Stukadoorsbedrijf van der Donk V.O.F. is altijd op zoek naar goede gemotiveerde mensen die het vak verstaan, problemen zelf oplossen en voor niets uit de weg gaan. Mensen die zelfstandig kunnen werken hebben de voorkeur, maar ook als je nog een volwaardig (leerling) stukadoor bent, kun je bij ons solliciteren. Wij hebben regelmatig nieuwe leerlingen nodig. Wij zijn een erkend leerbedrijf en je wordt door een van onze leermeesters opgeleid.

U moet in het bezit zijn van een rijbewijs B met voorkeur E (aanhanger). Als u niet in bezit bent van rijbewijs E dan kan dit in overleg bij ons gehaald worden. Uw beloning is afhankelijk van uw vakkennis en leeftijd. Wij werken met de CAO voor het Stukadoors-, afbouw- en Terrazzo vloerenbedrijf. U kunt voor meer informatie en/of een sollicitatie contact opnemen met dhr. P. van der Donk telefoonnummer 06-10892076 of mailen kan natuurlijk ook.

Noa
kiwa
sgg
erkend leerbedrijf
Adres

 

Stukadoorsbedrijf van der Donk V.O.F.
Watermolen 22
5481 ML Schijndel

Contact

 

Tel: 073 - 5511930
Mob: 06 - 10892076
info@vd-donk.nl

Algemeen

 

Bank: NL59 RABO 0116 2380 70
KvK: 17137918
BTW: NL8100.33.094.B01

Zoeken